Pärnits: presidendi vastuvõtul on alati samad külalised

26. veebruar 2008, 15:36

Mainor AS suuromanik Ülo Pärnits ütles, et
presidendi vastuvõtt oli traditsiooniline nagu alati ja ka külalised ühed ja
samad.

Aripaev.ee küsimusele, miks ei olnud Ülo Pärnits presidendi vastuvõtul, vastas mees: „Ei olnud kutsutud.“ Vastuvõtt jättis üldkokkuvõttes Pärnitsale eelnevate aastatega sarnase mulje. „Traditsiooniline, nagu ta meil ikka on välja kujunenud.“

Pärnits jälgis presidendi vastuvõttu teleri vahendusel. „Ühed ja samad tegelased igal aastal,“ kommenteeris ta.

„Kindlasti Berman (Fjodor Berman, BLRT Grupp – toim), Pant (Enn Pant – toim),“ vastas Pärnits küsimusele, kes oleks eelmisele aastale tagasi mõeldes väärinud kutset presidendi vastuvõtule.

„President kutsub neid keda vajalikuks peab," kommenteeris presidendi vastuvõtule pääsenute seltskonda Go Grupi AS nõukogu esimees Marcel Vichmann ning ühtlasi vastas küsimusele, miks puudus tema presidendi vastuvõtult.

Küsimusele „Kas te vaatasite presidendi vastuvõttu?“ vastas Vichman, et vaatas, kuid ainult juubelipeo kontserdi osa. Ka ei osanud ta kommenteerida ärimehe Oliver Kruuda väidet, nagu oleks president Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtust jäänud kõrvale Eesti ärieliiti kuuluvad suurette shy;võtjad, kuna ei vaadanud vastuvõttu ettevõtjate hulka hindava pilguga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2008, 15:33
Otsi:

Ava täpsem otsing