Raidla Partnerid võtsid veel ühe partneri

Annika Matson 26. veebruar 2008, 14:02

Advokaadibüroo Raidla Partnerid
partnerite ringi tõusis alates 1999. aastast samas büroos töötav vandeadvokaat,
Eesti juhtiv info- ja meditsiiniõiguse spetsialist Ants Nõmper, teatas
büroo.

"Partnerite ringi laienemine käib samas taktis büroo orgaanilise kasvuga, mis on pidev protsess. Mujal maailmas on advokaadibüroodes reeglina tavaks, et partnerite osakaal moodustab viiendiku kogu meeskonnast – samas suunas on asi läinud ka meie büroos,“ ütles Raidla Partnerid partner Sven Papp. "Teisalt on Nõmperi enda panus tõusmaks oma valdkonnas Eesti tippude hulka ning tema senine tegevus büroos olnud muljetavaldav, lubades senisel viiel partneril üksmeelselt teha uue partneri kaasamisotsus," kommenteeris ta.

Nõmperi sõnul on advokaadibüroo Raidla Partnerid üks prioriteete õigusabi andmine infotehnoloogia, intellektuaalomandi, meedia ja tervishoiu valdkonnas ning selleks moodustatakse eraldi mitmest advokaadist koosnev töögrupp, mida ta juhtima hakkab. "Vajadus nende valdkondade õigusnõustamise järele on pidevalt kasvanud ning kvaliteetne õigusabi tingib spetsialiseerumise vajaduse, mida Eesti ühes suurimas büroos on võimalik edukalt läbi viia. Raidla Partnerid kavatseb ka edaspidi olla nendes valdkondades Eesti üks juhtivaimaid büroosid," lisas Nõmper.

Nõmper lõpetas 1999. aastal Tartu ülikooli õigusteaduskonna, omandas 2000. aastal Göttingeni ülikoolis õigusteaduste magistri kraadi (LL.M) ning 2006. aastal Tartu ülikoolis doktorikraadi (PhD). Nõmper töötas 1997-1999 ASi Arco Vara juristina. Nõmper tegutseb alates 2001. aastast Tartu ülikoolis meditsiiniõiguse lektorina. Nõmper on Eesti Advokatuuri liige alates 1999. aastast.

Advokaadibüroo Raidla Partnerid partnerite ringi kuulub nüüdsest kuus partnerit, kelleks on Jüri Raidla, Sven Papp, Raino Paron, Toomas Vaher, Jaanus Ikla ja Ants Nõmper.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2008, 12:26
Otsi:

Ava täpsem otsing