Nokia liit nanotehnoloogiaga tähistab uue ajastu tulekut

ÄP 28. veebruar 2008, 00:00

News.com vahendab, et läbipaistvad, venitatavad, painduvad ja kergesti puhastatavad telefonid rajanevad suuresti nanotehnoloogilistel lahendustel ning nende seadmetega loodetakse ka nanotehnoloogia võimalusi laiemale publikule tutvustada. Koodnimega Morph-seadmed on näidised praegu väljas New Yorgi moodsa kunsti muuseumis.

Esialgu võib selliseid uhkeid tehnoloogiaid kasutavaid seadmeid oodata aastate pärast vaid kallimatest telefonidest, kuid kunagi jõuavad need lahendused kindlasti ka tavakasutajaini, lubab Nokia.

Koostöö Nokia ja Cambridge'i Ülikooli vahel tehti teatavaks eelmise aasta märtsis. Selle eesmärk on keskenduda nanotehnoloogia rakendustele. Nokia on seni rajanud uurimiskeskuse ülikooli juurde ning teeb koostööd mitmete sealsete osakondadega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing