Tehnoloogiauudised

ÄP 28. veebruar 2008, 00:00

Sony uued Vaio sülearvutid tulevad uutes mustrites ja värvides. Kasutajal on võimalik valida ka klaviatuuri tähtede šrifti. Seeria on piiratud koguses ning tellijal on võimalik mustreid ning värve valida. Edevatest lisadest hoolimata on tegemist tavalise riistvaraga.

Minut.ee kirjutas, et IBM on välja kuulutanud superarvutiprojekti Kittyhawk. Kittyhawk hakkab baseeruma varem loodud superarvutil Blue Gene. Teoorias saab superarvuti südameks 16 384 räkitäit võimsust, mis kokku annab 67,1 miljonit protsessorituuma ja 32 petabaiti mälu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing