Ökoaloha!

Lennart Beat 29. veebruar 2008, 00:00

Et JJ oma oli veebruari müüdumaid albumeid maailmas, pole muidugi enam uudis. Aga et isegi Grammy auhindade võitjad ei saanud pärast jagamisjärgset ostubuumi USA plaaditabeli esikohta, oli juba üllatav.

Ma ka ei ostaks eelmise aasta numbriga plaate, aga arvasin, et see on vaid personaalne hälve. Kuna eelpromo oli põhiliselt teemadel päikeseenergia ning elektrikitarrid, siis järeldasin kõike muud, kui just kuulsin. Rohkem minoori pole Jackist ju teist inimest teinud ja vertikaalse ambitsiooni puudumine ongi tema point.

Albumi "Sleep Through The Static" jaoks on aeg ja koht täiesti olemas, aga mõlemat on vähem kui kahe eelmise plaadi puhul. Johnsoni popisõbralikum hingesugulane on aga Newton Faulkner, keda JJ fännidele esimeses järjekorras kõrvale soovitaks. Pole küll Hawaii mees, aga ookeani ja ellusuhtumise poolest küll.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing