ÄP fototoimetus • 28. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Peugeot näitab Genfis 308 SWd

Järgmisel nädalal algaval Genfi näitusel on selle aastane näituste põhirõhk. Peugeot näitab oma stendis põhiuudistena uusi kaubikuid Bipperit ja Partnerit, kuid sõiduautodest on raskus kanda 308 universaalversioonil SW. Nägus auto ei pruugi kujuneda näituse hitiks, kuid meie turu jaoks omab siiski üsna head potentsiaali. Nimelt on firma meie turul selgelt rohelisele mõtteviisile rõhuma hakanud. Edu saavutataksegi, kui hakkavad kehtima CO2 numbritel põhinevad maksud, sest nii bensiini- kui ka diiselmootorid on Peugeot'l ühed "rohelisimad" terves autotööstuses, mis tähendab konkurentidega võrreldes soodsamaid hindasid.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt