The Field esmakordselt Eestis

Christel Karits 29. veebruar 2008, 00:00

Seni oli The Fieldi taga vaid Stockholmist pärit mees nimega Axel Willner, kuid alates märtsikuust astub The Field lavale bändina - trummar, kitarrist-bassimängija ning klahvpillidel ja arvutiga Axel Willner.

"Ei mingeid pimedaid lavasid ja nurgas sülearvuti tagant paistvat peanuppu, tegemist on tõeliselt atraktiivse esinemisega," kinnitab ürituse korraldaja Enar Essenson, kelle sõnul on techno praegu elektroonilist tantsumuusikat austavates suurlinna klubides enimmängitud muusikastiil house'i ja hiphopi kõrval.

Eelmisel aastal tuli välja The Fieldi debüütalbum plaadifirma Kompakt alt.

"Mitmesuguse muusika kohta öeldakse, et see on kui sõit, võimas trip. The Fieldi shoegaze-techno on aga sõna otseses mõttes sõitmine - pikaldane ja mugav sõit pehmes ja ulmelises rongis, mis kihutab laserrööbastel mõnusaendelisse tundmatusse. See on sõit, mille lõppu sa ei oota," iseloomustab ajakirjanik ja muusikakriitik Siim Nestor The Fieldi.

Sõltumatu muusikaauhindade jagaja PLUGi žürii on The Fieldi nimetanud 2007. aasta parima tantsumuusika artisti auhinna kandidaadiks. Enar Essensoni sõnul on The Field korjanud ohtralt ka teisi auhindu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing