Trummar Juuso Jungle Feveril

Christel Karits 29. veebruar 2008, 00:00

Juuso alustas muusikuteed klaverimänguga, kuid teismelisena kingiks saadud bongo-trummides avastas ta oma tõelise kire. Trummimängu on Juuso õppinud ka Aasia ja Brasiilia meistrite käe all. Ta on aastaid afro-kuuba muusikat mänginud, lisaks köidab teda Põhja- ja Lääne-Aafrika folkmuusika.

Teiselt poolt on teda mõjutanud kõikvõimalikud elektroonilise muusika žanrid, alates 90ndate varasemast jungle'ist ja dub'ist kuni tänapäevase electro'ni. Juuso on tegutsenud eelarvamustevabade bändidega nagu RinneRadio ja Don Johnson Big Band. Viimastel aegadel on ta osalenud ka moodsates tsirkuseprojektides bändiga Circo Aereo.

Plaadimasinate taga on DJd Raul Saaremets, Eero Mander, To-Sha ja Cezol, mikrit valitseb MC Busta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing