ÄP fototoimetus • 2. märts 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Seminarid ja koolitused märtsis

4. märtsPaberkrohvi praktiline töötubaTaaskasutuse võimalused sisekujunduse loomisel - paberkrohv. Praktilises töötoas saab igaüks ise proovida paberkrohvi valmistamist algusest lõpuni: massi tegemist, värvipigmentide lisamist, seinale või lauale panemist ning kujundite tegemist.Juhendaja Ingrid KukkKoht: Tallinna SRIK, Väike-Patarei 3. Hind: 200 krooni

11. märtsSissejuhatus vanade akende renoveerimisseVanade akende renoveerimise teemal räägib Tarmo-Andre Elvisto.Koht: Tallinna SRIK, Väike-Patarei 3. Hind: 100 krooni

13. märtsVanade akende renoveerimise praktiline töötubaKlaasi eemaldamine, vana värvi eemaldamine, akna kittimine, värvimine.Juhendaja Indrek VärvKoht: Tallinna SRIK, Väike-Patarei 3. Hind: 400 krooni

20. märtsVana tooli restaureerimine, I osaTöö käik: tooli lahti võtmine, viimistluskihi eemaldamine, paranduste tegemine, kokku panemine, viimistlemine, uue polstri tegemine.Juhendajaks Tõnu VainkülaKohti ainult 10 inimesele.Koht: Tallinna SRIK, Väike-Patarei 3. Hind: 300 krooni

27. märtsVana tooli restaureerimine, II osaJätkame sealt, kus eelmisel neljapäeval tööga pooleli jäi.Juhendajaks Tõnu VainkülaKoht: Tallinna SRIK, Väike-Patarei 3. Hind: 300 krooni

3. aprillTadelakt - traditsiooniline Maroko krohvimistehnikaPraktiline töötuba - Säästvad Ehituslahendused OÜ tutvustab teoreetilise poole pealt Tadelakti ajalugu ja traditsioone, kommenteeritakse tehtud töid Eestis ja mujal maailmas. Praktilises osas käsitletakse Tadelakti tehnoloogiat, erinevaid pinnaviimistlusvõimalusi, kolme erineva tootja krohvisegu ning käsitletakse kõike selle teema juurde kuuluvat. Kõigil on võimalus krohvimistehnikat praktikas kogeda. Tehtud näidised saab koju kaasa.Juhendajaks Kermo Jürmann.Koht: Tallinna SRIK, Väike-Patarei 3. Hind: 500 krooni.

13. märts 2008Konverents 15 aastat kaasaegset ehitusinfotMoodsad ehitusmaterjalid ja -tehnoloogiad, nende tervislikkus, ehituse kvaliteet.Aeg: 10-15 Koht: Tallinna Ehituskeskus, Rävala pst 8. Hind: 700 krooni.

27. märtsFassaadide soojapidavus, fassaadikatted ja -süsteemidKoht: Tallinna Ehituskeskus, Rävala pst 8. Hind: 700 krooni.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt