Soome firma SPU Systems Oy uued isolatsioonimaterjalid

ÄP 03. märts 2008, 00:00

SPU isolatsioonimaterjalid, mida toob Eestisse Puukeskus AS, sobivad kõikide ehitiste soojusisoleerimiseks. Tooteperekonnas leidub toimiv isolatsioonilahendus kõikidele konstruktsioonidele - alates elumajadest kuni tööstusehitiste ja põllumajandushooneteni.

SPU isolatsioonimaterjalide soojusisolaatoriks on testitud ja turvaline polüuretaan, mida on kasutatud isolatsioonimaterjalina juba 40 aastat.

SPU isolatsioonimaterjalidega saavutatakse tavaliste konstruktsioonipaksuste ja ehitusmaksumuste juures tõhus soojusisolatsioon ja vähene kütteenergia vajadus.

SPU isolatsioonimaterjalid sobivad suurepäraselt vanade hoonete soojusisoleerimiseks. Täiendava soojusisoleerimise võib teha hoone siseküljel ilma kuluka fassaadi uuendamiseta. SPU isolatsioonimaterjalidega on ka külma pööningu muutmine kasulikuks soojaks pinnaks lihtne. Isolatsiooniplaatide paigaldamine käib kiiresti ja lihtsalt - töö ei nõua eelnevat ehitamiskogemust.

SPU isolatsioonimaterjalid ei vetti, ei tõmbu kokku, ei pehki ega hallita. Isolatsiooniplaatide ainulaadseid omadusi on kinnitanud mitmed sõltumatud uuringud, mis on tehtud näiteks Tampere Tehnikaülikoolis ning Soome Riiklikus Tehnilises Uurimiskeskuses. SPU sai esimese isolatsioonimaterjalina ehitusmaterjalide puhtaima saasteklassifikatsiooni M1. SPU isolatsioonimaterjalidel on CE-märgistus ja 10aastane garantii.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing