Üks küsimus

Triin Sõrm 03. märts 2008, 00:00

Peamised kriteeriumid ruutmeetri hinna kujunemisel on üüritava pinna suurus, st mida väiksem pind, seda kallim on ruutmeetri hind, ning asukoht - kõrgemate korruste paremad vaated kindlasti tõstavad üürihinda. Samas võetakse arvesse ka üüritava pinna otstarvet. Kaubanduspindade ruutmeetri hind on valdavalt kõrgem kui büroopindadel.

Üürniku taustast ja tegevusalast üldjuhul üüri hind ei sõltu, ent olenevalt olukorrast on see läbirääkimiste küsimus. Kui majaomanik soovib ärihoonesse maailmakuulsa nimega üürnikku, siis võivad hind ja tingimused olla läbiräägitavad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing