Uudised

ÄP 05. märts 2008, 00:00

Taas on põhjust seada sammud 1990ndate menukohta Café Amigosse. See Tallinna suurimaid ja populaarsemaid ööklubisid avas pärast uuenduskuuri hiljuti taas uksed. Seitse päeva nädalas avatud klubis on nüüd lausa kaks tantsuplatsi mitmesuguse muusikaga. Kolm korda nädalas saab jalga keerutada Eesti parimate muusikute pilli järgi. Baaris aga on kasutusel Eestis uudne joogipüramiidide süsteem, tänu millele saab külastaja oma joogi kätte kiiremini.

Kirgastele värvilahendustele lisaks kasutatakse Amigos sisustuselemendina värvilisi LED-peegleid, mis on tavapärasest palju kirkamate värvidega ning energiasäästlikumad.

Neil päevil avatakse Viru keskuse 5. ja 6. korrusel uus moodne spordiklubi MyFitness. Lubatakse kuni 30 tüüpi rühmatreeninguid. Uus spordiklubi võib uhkustada Eesti suurima stuudioga, kus siserattatreeninguks on 35 bodybike'i. Rattasadulas higistajaid innustab kõrvu ja silmi paitav värvusmuusika.

Klubi peatreeneriks saab Kristi Roosimägi (fotol), jõusaali eest hakkab hoolt kandma Argo Ader.

Rotermanni keskuses on avatud huvitav vokkroogi pakkuv söögikoht daDa, kus klient saab oma portsjoni kokku panna ise. Pikalt laualt leiab rikkaliku valiku mitmesuguseid mereande, nuudleid, aedviljaribasid ning palju muudki. Kõik soovitud komponendid tuleb koguda valgesse kausikesse, mis tundub väike, aga teenindajad julgustavad aineid kokku pressima ja kuhja peale tõstma. Siis valmistab kokk sellest sinu valitud kastmega maitsva voki, mis võtab umbes neli minutit. Üks ports maksab 130 kr.

Uuest Swiss?telist leiab muu hulgas väikese luksusliku spaa, kuhu on igati oodatud ka kohalikud. MassaaOilaual lebades või saunalaval istudes saab nautida hunnitut vaadet linnale. Hinnad on kesklinna kohta mõistlikud.

Spaa nimi Amrita on võetud iidsest sanskriti keelest ja tähendab igavese nooruse eliksiiri.

7.-9. märtsini toimub Viru keskuses traditsiooniline moeürituste sari FIBIT. Reedest pühapäevani toimuvad Viru keskuse aatriumis algava kevadsuvise hooaja kuumimaid moetrende tutvustavad etendused. FIBITi kõrghetk on reede hilisõhtul toimuv Kuldnõela gala, kus kümnendat korda antakse üle auhind parimale Eesti moekunstnikule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing