Arco müüs Sofias korraga 127 miljoni krooni eest kortereid

Agnes Ojala 06. märts 2008, 12:59

Arco Vara tütarettevõte, arendusdivisjoni
Bulgaaria üksus Arco Invest EOOD sõlmis Sofias, Madridi arendusprojektis
korterite eelmüügilepingu, millega müüakse projektis blokktehinguna kliendile 45
viimistlemata korterit ja 60 parklakohta.

Ostja Cleves EOOD tasub 30% tehingu väärtusest kogusummas 8,1 miljonit eurot (126,7 miljonit krooni) 10 päeva jooksul ning ülejäänud summa hoone kasutusloa saamisel, teatas firma börsile.

Arco Vara arendusdivisjoni juhi Veiko Taevere sõnul näitab taoline suurtehing selgelt Sofia kesklinna elamuarenduse potentsiaali: "Hea meel on tõdeda, et meie pikaajalised kogemused arendustegevuses näitavad kiireid tulemusi meie uutel turgudel. Lähtuvalt meie arendusstrateegiast, rõhume hea infrastruktuuri ning asukohaga projektidele. Rõõm on tõdeda, et meie kvaliteeti hinnatakse," sõnas Taevere.

Hoonesse kogupindalaga 24 830 m2 valmib 112 korterit ning esimesele kahele korrusele äripinnad. Boulevard Residence paikneb Sofia keskuses, Madrid Boulevardil ning hoonesse on kavandatud ka maa-alune, 164 kohaga parkimisala. 2009. aasta sügisel valmiva hoone arendajaks on Arco Vara arendusdivisjoni Bulgaaria üksus Arco Invest EOOD ning müügitegevust koordineerib vahendusbüroo Arco Real Estate. Projekti müügitegevus algas 2008. a alguses ning hetkel on broneeringutega kaetud ca 50% kogumahust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2008, 10:19
Otsi:

Ava täpsem otsing