Christel Karits • 6. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

FIBITi moepidu algab

Juba kaheksandat korda toimuv FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn) tutvustab kolme päeva jooksul Viru Keskuse aatriumis kevadsuviseid moetrende. FIBITi kõrghetkeks on Kuldnõela galaetendus ja 2007. aasta parima moekunstniku väljakuulutamine.

Korraldaja Anu Kikase sõnul on kevadine FIBIT särtsakas, nooruslik ja tulvil nimekaid rõivabrände, mis stilistide poolt uudselt kokku sobitatud.

Etendus "Kommivabrik" näitab kevadist noortemoodi, "Moodne reis" tutvustab vaba aja rõivaste paremikku ning "Promenaad" annab hea ülevaate klassikalisest moesuunast algaval hooajal. Kollektsioonid on Viru Keskuses esindatud kaubamärkide kaubavalikust kokku pannud stilistid Merilin Kermas Mardo, Kirill Safonov ja Aldo Järvsoo. Etendusel "Marc O'Polo" esitleb stilist Urmas Väljaots, koostöös Philipsi "Ole kuum iga päev" kampaaniaga, kaubamärgi uut kevadsuvist vabaajarõivaste kollektsiooni.

Moeetendusi juhib Piret Järvis.

FIBITi kõrghetkeks on täna õhtul Viru Keskuses toimuv Kuldnõela gala, kus antakse kümnendat korda üle aasta moekunstniku auhind. Õhtusel sõul esitletakse Eesti moemaastikku eelmisel aastal enam silma paistnud disainerite -Riina Põldroosi, Janika Sootna, Oksana Tanditi ja Tiia Orgna poolt spetsiaalselt selleks õhtuks valmistatud kollektsioone, ülevaadet varasemate Kuldnõela võitjate moeloomingust ning selgub 2007. aasta Kuldnõela võitja.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt