FIBITi moepidu algab

Christel Karits 07. märts 2008, 00:00

Juba kaheksandat korda toimuv FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn) tutvustab kolme päeva jooksul Viru Keskuse aatriumis kevadsuviseid moetrende. FIBITi kõrghetkeks on Kuldnõela galaetendus ja 2007. aasta parima moekunstniku väljakuulutamine.

Korraldaja Anu Kikase sõnul on kevadine FIBIT särtsakas, nooruslik ja tulvil nimekaid rõivabrände, mis stilistide poolt uudselt kokku sobitatud.

Etendus "Kommivabrik" näitab kevadist noortemoodi, "Moodne reis" tutvustab vaba aja rõivaste paremikku ning "Promenaad" annab hea ülevaate klassikalisest moesuunast algaval hooajal. Kollektsioonid on Viru Keskuses esindatud kaubamärkide kaubavalikust kokku pannud stilistid Merilin Kermas Mardo, Kirill Safonov ja Aldo Järvsoo. Etendusel "Marc O'Polo" esitleb stilist Urmas Väljaots, koostöös Philipsi "Ole kuum iga päev" kampaaniaga, kaubamärgi uut kevadsuvist vabaajarõivaste kollektsiooni.

Moeetendusi juhib Piret Järvis.

FIBITi kõrghetkeks on täna õhtul Viru Keskuses toimuv Kuldnõela gala, kus antakse kümnendat korda üle aasta moekunstniku auhind. Õhtusel sõul esitletakse Eesti moemaastikku eelmisel aastal enam silma paistnud disainerite -Riina Põldroosi, Janika Sootna, Oksana Tanditi ja Tiia Orgna poolt spetsiaalselt selleks õhtuks valmistatud kollektsioone, ülevaadet varasemate Kuldnõela võitjate moeloomingust ning selgub 2007. aasta Kuldnõela võitja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing