6. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kvaliteetdraama

Olen viimasel nädalal elektrost haaratud: Deadmau5 "Not Exactly", Axwelli "Submariner" ja kõik mida mängib protonradio.com. Lummav eskapism, sest inimhääli sealt peaaegu ei kuulegi. Lugupidamisest MJB vastu pidin "Growing Painsi" ikkagi üle kontrollima. Kiusatusele aitas kaasa "Just Fine", mis oli eba-Marylikult eufooriline. Väljakujunenud soul'i institutsioonina pole ammu kahtlust MJB tasemes, vaid selle vormistamise viisis ehk mida hõrgutavat afroameerika tippkokad hi-tech-stuudiotes parajasti kokku vaaritanud on. Nimesid ei nimeta, sest nende väljalugemine r'n'b albumitelt nõuaks mikroskoopi ja ma ei viitsi seda otsida. Kui siit midagi üldse piinama jäi, siis küsimus, kuidas säärane steriilsus nii hästi töötab? Peaaegu laitmatult puhtad laulud, mis just seetõttu kestvat mõju ei avalda. Liiga ilus, et olla tõsiseltvõetav ning liiga hea, et olla väljapaistev.

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt