Lilled ja lumi

Christel Karits 07. märts 2008, 00:00

Mida rohkem ma püüan end saabuva naistepäeva lainelt välja lülitada, seda rohkem ta mu ellu tungib. Ja ei saagi täpselt aru, kas see on nüüd eelkõige lilleäride padureklaamide või keskealiste nostalgitsejate süü, kelle kaunimad aastad jäid just sinna aega, kui naistepäev oli üks oodatumaid punaseid kalendripäevi.

Igal juhul kubiseb tänane Puhkepäevgi kontsertide tutvustustest, mis eelkõige peavad silmas naissoost sihtgruppi.

Mehisemaid teemasid leiab ehk teatri- ja näituseküljelt.

Lähitulevikku vaadates võikski just nimelt teater fookusesse tõusta, sest kättejõudnud teatrikuul on publiku ette saabumas hulgaliselt põnevaid lavastusi ning nädalavahetused on täis esietendusi.

Sel nädalal Endla ja Vanemuine, tuleval kindlasti Linnateater, NO ja taaskord Endla.

Kui aga homsesse naistepäeva tagasi tulla, siis kindlasti eriti efektset naistepäevameeleolu saab kogeda Tallinna Linnahallis, kus 8. märtsile pühendatud kavadega astuvad üles Vene popgrupp "Tsai Vdvoem" ja estraaditäht Filipp Kirkorov.

Mõlemad kontserdid, esimene 8. märtsil ja teine 14. märtsil, tõotavad kujuneda suurejoonelisteks vaatemängudeks. Kummagi esinemisel teeb kaasa sõuballeti trupp ning Kirkorovi kontserdiga kaasneb ka ilutulestik.

Hetkel aknast välja vaadates usun aga, et suur osa eestimaalastest lükkab nädalavahetusel hoopis suusad alla ja võtab saabunud talveilmast, mida võtta annab. Suusasõpru rõõmustab kindlasti teadmine, et pühapäeval stardib 36. Haanja maraton.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing