Kiviõlis sünnib uus võimukoalitsioon

Annika Matson 07. märts 2008, 16:31

Kiviõli linnavolikogu istungil esitati
Keskerakonna saadikute initsiatiivil umbusaldus Kiviõli linnavolikogu
esimehe reformierakondlase Maksim Danilovi vastu.

Keskerakonna algatust toetasid IRLi ja volikogu sõltumatud saadikud, teatas linnavõim.

"Keskerakond sai Kiviõli linnas eelmistel valimistel suurima toetuse, seega on ka suurem vastutus omavalitsuse arengute pärast. Lähiajal koguneb erakorraline Eesti Keskerakonna Kiviõli osakonna juhatus, et võtta seisukoht tulevaste plaanide ja võimaliku uue koalitsiooni osas," kinnitas Eesti Keskerakonna Kiviõli osakonna esimees Risto Lindeberg.

"Isiklikult olen seisukohal, et volikogu töö korraldamises ja selle juhtimises on tõsiseid probleeme, mis kahjustab omavalitsuse juhtimise mainet. Uutest kandidaatidest on veel vara rääkida, kuid Keskerakond on valmis läbi rääkima kõigiga ning loodan, et selle tulemusena leiame sobiva linnavolikogu esimehe kandidaadi," lisas Lindeberg.

"Toetame Keskerakonna saadiku initsiatiivi ja järgmisel Kiviõli Linnavolikogu istungil hääletame umbusalduse poolt, sest laisk, ebakompetentne, seaduseid ja eetikanorme eirav inimene kahjustab jätkuvalt meie linnajuhtimise madalat mainet, mis sai tugeva löögi seoses Trummi skandaaliga," kinnitas Isamaa ja Res Publica Liidu Kiviõli osakonna juhataja Inno Naur.

19. veebruaril esitas Kiviõli linnavolikogu aseesimees ja Keskfraktsiooni esimees Eldur Lainjärv lahkumisavalduse Keskerakonna ridadest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2008, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing