New Yorgi kuberner üritab pääseda vanglatrellidest

13. märts 2008, 11:39

New Yorgi kuberner Eliot Spitzer kaotas
lahingu, mis lõpetas eile tema poliitilise karjääri, kui ta astus
tagasi prostituutide püsikülastamise süüdistuste pärast.

Praegu võitleb Spitzer selle eest, et vältida kriminaalsüüdistusi, mis võivad ta vangitrellide taha viia. 48aastane Spitzer astus tagasi pärast seda, kui New York Times teavitas, et ta oli ühe rahvusvahelise call-girl'i helistaja “klient9”, kirjutas Bloomberg.

Mehe endised süüdistajad on öelnud, et Spitzeri advokaadid peavad veenma USA valitsust, et see ei annaks kuberneri vastu süüdistusi sisse. Spitzer olevat väidetavalt prostituute välja kutsunud Washingtoni ja maksnud neile salaja.

Advokaadid ja endised süüdistajad on öelnud, et praegused süüdistajad keskenduvad demokraadist Spitzeri kaasuses pigem rahapesule ja ameti kuritarvitamisele, mitte prostituutide kasutamisele, kuna prostituutide kliendid on harva föderaalvõimude poolt jälitatavad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. March 2008, 11:39
Otsi:

Ava täpsem otsing