Christel Karits • 13. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Muusikalised jutustused

Korraldajate sõnul on tegu eelkõige sundimatu kontsertõhkkonnaga, kus iga muusik jutustab oma loo, rääkides elust ja olulistest asjadest ausalt, vahetult ja isiklikult.

Täna õhtul annab avalöögi USAs Philadelphias sündinud ja kasvanud Ursula Rucker. Teda soojendab eksperimentaalgrupp SSS (Riho Sibul, Jaak Sooäär, Raul Saaremets). Rucker ei laula ega mängi pilli. Ta on kõnelev artist, üks tähelepanuväärsemaid spoken word poeete maailmas, kes hakkas enda ümber toimuvat kirja panema juba väikese tüdrukuna.

15. märtsil astub üles Eestit esmakordselt külastav folk-džässlegend Terry Callier. Teda soojendavad Tõnis Mägi ja Chalice. Callier tuli 1965. a Chicagos välja uuendusliku kõlaga, millel tugevasti jälgi spirituaalsest džässist, soulist ja mustast folgist. Praegu maitseb ta koostöövilju tantsumuusika innovaatorite 4 Hero ja Incognitoga.

Kumu suur näitustesaal, aatrium ja fuajee moodustavad ühtse kontsertjutustuste ruumi, kus saab tutvuda video-, foto- ja maalikunstinäitusega. Avatud on baarid ja puhvetid.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt