Rõõmsalt keeruline

Christel Karits 14. märts 2008, 00:00

No nii, selle õppeaasta viimane koolivaheaeg on kohe käes ja lapsevanematel ilmselt jälle peamurdmist, kuidas see rõõmsalt ja valutult üle elada.

Ma pean silmas seda, et puhkus, nii pisike, kui ta sel kevadel on, läheks täie ette ja ei mööduks lihtsalt kodus arvuti taga istudes või siis rutiinselt trennist trenni joostes.

Kõige rohkem elavad vaheaja rütmis kinod, mis pakuvad nooremale publikule mitu põnevat ja lustakat esilinastust. Tähelepanu keskpunktis on mõistagi kogupere animatsioon "Horton", mida tänasest näeb pea kõikjal Eestis.

Midagi põnevat toimub alati tsirkuses ning sel koolivaheajal võib imesid nautida Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres. Lavastuses "Seitse maailmaimet" saab näha liblikat, kes on suurem kui karu ja mesikäppa, kes näitab üles erakordset taibukust. Kohal on ka enneolematu koerteansambel.

Saku Suurhallis saab homme kogu perega nautida värvikat muusikalist vaatemängu, millest võtab osa ligi veerandsada lastetruppi. Näeb lendavat "Flyigrossingut" ning Trikivabriku tule-, triki- ja saluudietendust. Väikesed vaatajad saavad osa võtta võistlustest ja töötubadest.

Pärnus toimub aga alates pühapäevast laste ja noorte muusikafestival Muusikamoos. Kogu festivali võtab 23. märtsil kokku vägev festivali lõpupidu "Tants ja tähed", kus vaatajani jõuavad terve nädala jooksul Kinobussi meeskonna (Mikk Rand, Ilmar Raag, Lauri Nagel) juhendamisel valminud muusikavideod.

Üht-teist põnevat peaksite lisaks tänasest Puhkepäevast veelgi leidma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing