Heiti Hääl ostis Tiina Mõisalt kolmandiku laevandusärist

Hille Tressum 18. märts 2008, 00:00

Eelmisel reedel vahetus väärtpaberite keskregistri andmetel investeerimisettevõtte Pakri Marine Investments kolmandiku aktsiate omanik ehk 9 miljonist 10kroonise nimiväärtusega aktsiast liikus üle 3 miljoni.

Pakri Marine Investmentsi juhatuse liikme Heiti Hääle sõnul toimus tõepoolest aktsiate vahetus. "Tegemist oli ostu-müügitehinguga," selgitas Hääl ning lisas, et ostjaks oli talle kuuluv ettevõte Boxer Puidu Eksport.

Teine juhatuse liige ja hotellijuht Feliks Mägus toimunud aktsiate liikumist kommenteerima ei soostunud. "Kõik andmed on väärtpaberite keskregistris olemas. Ma hea meelega seda teemat ei kommenteeriks," sõnas Mägus, jättes avalikustamata, kes oli Hääle ettevõtte omandatud aktsiate müüja.

Väärtpaberite keskregistri andmeil müüs oma osaluse Pakri Marine Investmentis ettevõte nimega Genteel, mis 100% kuulub Tiina Mõisale. Mõis viibib praegu välismaal ning temalt kommentaari saada ei õnnestunud.

Pakri Marine Investmentsi aktsionäride ringi kuuluvad lisaks Heiti Häälele veel tema vend Marti Hääl ning Antti ja Liis Rammo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing