Regio juht: peab olema erakordselt loll, et 300% kasvaval turul ebaõnnestuda

Hille Tressum 19. märts 2008, 14:55

Asukohateenuseid pakkuv ettevõtte Regio on
asukohateenuste turul tugevalt kanda kinnitanud, firma juhi Teet Jagomägi sõnul
nõuaks äärmist lollust aastas 300% kasvaval turul ebaõnnestuda, kirjutas ajakiri
Saldo.

Regio juhi Teet Jagomäe sõnul on asukohateenuste määramine kasvav turg ning ettevõtte tahab seal sees olla. „Oleme seal nii kõvasti kanda kinnitanud, meie kliendibaas on niivõrd suur, et peab ikka hämmastavalt loll olema, et selles ebaõnnestuda,“ sõnas Jagomägi.

Mehe sõnul on kaardid minemas paberilt igale poole mujale ja Regio positsioon on selles tugev.

„Meie majas olev tarkvarakompetents on kümme korda suurem kui tavalisel kaardisisuga tegeleval firmal üks kõik kus mujal maailmas. Me oleme niivõrd ees, et ainult täielik idioot on see, kes selle maha mängib. Siin pole mõelda midagi, nüüd tuleb need eelised atradeks taguda, aga samas on õige, et mõelda tuleb, sest kogu aeg on õhus võimalus, et teeme midagi valesti. See on läbiv tegevus kogu aeg,“ kõneles mees äriajakirjale Saldo antud intervjuus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2008, 15:31
Otsi:

Ava täpsem otsing