ÄP fototoimetus • 19. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Sotspop tuleb tagasi

"Kahe aasta eest Linnahallis toimunud esimene Sotspopi kontsert võeti väga positiivselt vastu," ütles kontserdi lavastaja Andrus Vaarik. "Siiski ei ole Sotspop 2008 eelmise kontserdi kordus, vaid pigem sellele jätkuks, meenutades vana ja üllatades uuega. Sellelt kontserdilt leiavad äratundmisrõõmu need, kes selles ajas on elanud, kuid ka tänapäeva noortel on kindlasti huvitav ja naljakas näha emade-isade omaaegseid lemmikuid," lisas Vaarik.

Uuel humoorikal kontserdil Sotspop 2008 astuvad koduvabariigi populaarsemate artistide kõrval üles mitmed üleliidulise kuulsusega rahvakunstnikud ning külalised välisriikidest. Taas avaneb publikul võimalus kohtuda Linnahalli suurejoonelisel laval 80. aastate levimuusika paremikuga - "Jätke võtmed väljapoole", "You're My Heart, You're My Soul" ja paljud-paljud teised hitid.

"Võime lubada, et mitte ükski vaataja, kes läbib kontserdi käigus toimuva lühikese diskotantsukursuse algajatele, ei jää hiljem enam tantsusaalides jänni," tõotas Anne Veesaar, kes astub kontserdil Sotspop 2008 üles diskotantsuõpetajana.

Kontserdi Sotspop 2008 lavastab Andrus Vaarik, omaaegseid lööklaule esitavad ja artiste parodeerivad Kaire Vilgats, Nele-Liis Vaiksoo, Rolf Roosalu, Bert Pringi, Jakko Maltis, Janika Sillamaa, Susan Lilleväli, Pille Pürg, Andrus Vaarik, Anne Veesaar jt. Kaasa teeb ajastukohane tantsurühm ja saateansambel.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt