ÄP fototoimetus • 19. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Von Krahlis suurel neljapäeval Röövel Ööbik ja Chalice

Ürituse korraldaja Risto Karupoeg sõnas, et tegemist on omapärase peoga, kus publik näeb esmakordselt live-bändidele keskendunud Featuringi ning elektroonilise muusika austajatele mõeldud StereoÖÖ põimumist. "Kokku saime tõeliselt aukartust äratavad esinejad ning usun, et õhtu jooksul on esmakordset elamust ohtralt. Panna ühise eesmärgi nimel tegutsema nii palju seni eraldi esinenud häid tegijaid lihtsalt norib head tulemust." ütles Karupoeg. Ta lisas, et kuna rahvakalender nimetab seda päeva suureks neljapäevaks, siis ainus õige viis seda tähistada ongi suurte staaridega.

Õhtu jooksul astuvad Röövel Ööbiku ja Ans. Anduri kõrval üles Chalice'i ning Jaagup Jalaka eksperimentaal-improvisatsioon-duo ja Maika-meikers koos Enar "Rakett" Essensoniga.

Chalice'i ning Jaagup Jalaka eksperimentaal-improvisatsioon-duo püüab leida harmooniat Chalice'i teadatuntud bassi- ja sündikäikude ning Jalaka minimaalsete rütmide vahel.

Eestikeelse indie-popi ja pop-indie absoluutne kuningas, Paide noorte helivõlurite liit nimega Ans. Andur, on juba aastaid tõestanud oma jätkuvat aktuaalsust ning oskust hoida kätt hea popmuusika pulsil.

Kodumaise dub-muusikamaastiku särav kuulamisväärsus Maikameikers & Enar "Rakett" Essenson astub seekord üles pooles koosseisus, tuues ühisesse esinemissessiooni omaltpoolt elektri- ja basskitarri.

Live-esinemiste vahepeal hoiab meeleolu üleval Sten Saluveeri plaadimuusika. Pärast live-esinemisi asuvad plaadimängijate taha StereoÖÖ residendid Enar "Rakett" Essenson ja Jaagup Jalakas. Visuaalide eest vastutab suurepärane duo Propaganda.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt