Osavõtt jala käimise võistlusest maksab ligi 2500 kr

21. märts 2008, 12:00

Viieliikmelise võistkonna osavõtt esimesest
ülemaalisest jala käimise võistlusest maksab 2490 krooni, avaldasid võidukäimise
korraldajad oma kodulehel www.kaijala.ee.

1. maist 1. juunini kestvat võistlust "Tele2 Tervisekõnd Käi Jala!" viib läbi MTÜ Spordiklubi Liikumine. Kui iga lisakäija maksab võistkonnale 490 krooni, siis individuaalarvestuses tuleb välja käia tervelt 690 krooni.

Kõik kevadvõistlustele registreerunud tiimid ja individuaalvõistlejad saavad soodushinnaga osaleda sügisesel käimisvõistlusel, mis toimub 1. oktoobrist 31. oktoobrini, lubavad korraldajad samas. Sügisvõistluse soodushind viieliikmelisele võistkonnale on 1450 krooni ning iga täiendava võistleja tasu 290 krooni. Individuaalvõistlejal tuleb soodushinnana maksta 490 krooni.

Võistlusest osavõtjad saavad enne 25. aprilli stardikomplekti OMRONi sammulugeja, käimisjuhendi ja üllatuskingitusega. Kogu võidukäimise jooksul loositakse iga nädal välja auhindu. Sarja peaauhind tehakse teatavaks 2. juunil ja selle pälvib kõrgeima keskmise sammunäiduga võistkond.

Võistlejail tuleb iga päev sisestada oma sammud veebipõhisesse isiklikku treeningpäevikusse, mida saab kasutada aastaringi.

MTÜ Spordiklubi Liikumine tegevjuhi Kätrin Karu sõnul tegeleb Eestis liikumisharrastusega pidevalt vaid 24% täiskasvanutest. Mais ja oktoobris toimuvate käimisvõistluste sarja käivitamisega loodab Karu teadvustada korrapärase liikumise vajadust ning meelitada inimesi jala käima.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. March 2008, 12:00
Otsi:

Ava täpsem otsing