Villy Paimets • 24. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Veri voolab kunsti nimel

Hiljem selgub siiski, et mis seal ikka - pildistab, siis pildistab.

Juba mitu aastat käimasolevat filmimist ette valmistanud produtsendi sõnul jõuab linateos kinodesse tuleva aasta jaanuaris. "Kaks aastat ettevalmistusi, kaks kuud filmimist, kaks tundi vaatamist ja kahe minutiga on ununenud," nendib 20 miljoni kroonise eelarvega filmi produtsent oma tööd kokku võttes.

Täna jätkuvad põnevusdraama "Kid & Killer" võtted sulgesid kaheks päevaks Viru keskuse parkla IV korruse, kuid võttegrupp pääseb vaid jooksvate kulude hüvitamisega - ostukeskus tuleb kultuurirahvale vastu. "Tegemist on kultuuriprojektiga ning Viru keskuse huvi on kultuuri toetada. Seega tasutakse parkla kasutamise eest vastavalt nendele kulutustele, mida võtted endaga kaasa toovad: vesi, elekter," teatab keskuse esindaja.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt