Veri voolab kunsti nimel

Villy Paimets 25. märts 2008, 00:00

Hiljem selgub siiski, et mis seal ikka - pildistab, siis pildistab.

Juba mitu aastat käimasolevat filmimist ette valmistanud produtsendi sõnul jõuab linateos kinodesse tuleva aasta jaanuaris. "Kaks aastat ettevalmistusi, kaks kuud filmimist, kaks tundi vaatamist ja kahe minutiga on ununenud," nendib 20 miljoni kroonise eelarvega filmi produtsent oma tööd kokku võttes.

Täna jätkuvad põnevusdraama "Kid & Killer" võtted sulgesid kaheks päevaks Viru keskuse parkla IV korruse, kuid võttegrupp pääseb vaid jooksvate kulude hüvitamisega - ostukeskus tuleb kultuurirahvale vastu. "Tegemist on kultuuriprojektiga ning Viru keskuse huvi on kultuuri toetada. Seega tasutakse parkla kasutamise eest vastavalt nendele kulutustele, mida võtted endaga kaasa toovad: vesi, elekter," teatab keskuse esindaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:25

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing