Miss Bimbo soovitab ekstreemseid dieete ja operatsioone 9aastastele

25. märts 2008, 20:37

9-16. aastastele suunatud internetimäng
nimega Miss Bimbo annab kasutajatele „bimbo dollareid” naistepesu,
dieetpillide ja ööklubi riiete ostmiseks.

Koduleht on saanud Suurbritannias 200 000 kasutajat, kirjutas Times Online.

Veebilehe vastu, mis tutvustab 9aastaseid tüdrukutele plastilisi operatsioone ja ekstreemseid dieete, tegid eile avalduse mitmed lastevanemate ja tervishoiugrupid.

Virtuaalne moemäng soovitab puberteedieelsetel tüdrukutel osta oma virtuaalsetele karakteritele rinnasuurendusoperatsioone ja hoida kaalu dieetpillide abil. Mängus osalejad peavad pidevalt jälgima oma karakteri kaalu, garderoobi, tervist ja õnnelikkuse taset, et luua kõige lahedam, rikkam ja kuulsam bimbo maailmas. Teisi võistlejaid edastades teenivad nad “bimbo dollareid” plastiliste operatsioonide, dieetpillide, pesu ja moekate riiete jaoks.

Miss Bimbo veebilehe pani üles prantsuse ettevõtja Nicholas Jacquart. Veebilehele registreerumine on tasuta, kuid veebileht teenib igalt tekstisõnumilt 1,50 naela ehk 30 krooni, mida on vaja “bimbo dollarite” ostmiseks, millega saab enda virtuaalset tegelast kujundada.

Prantsusmaal kogus veebimäng 1,2 miljonit kasutajat.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2008, 20:40
Otsi:

Ava täpsem otsing