Muhulane tahab riigilt uut maja

Mariliis Pinn 25. märts 2008, 07:48

Praami peale suunduvate ja sealt maha
sõitvate autode müra ning heitgaasidega järjest rohkem kimpus olev muhulane
Kalju Kepp soovib, et maan shy;teeamet ehitaks talle praeguse maja asemel
uue.

Just sellise ettepaneku kavatseb Muhumaal Kuivastu maantee ääres elav mees välja käia homme Kuivastus, kus kohtub maanteeameti ja Saarte Teedevalitsuse esindajatega. Kui algul kaalus Kepp oma maja koos maaga riigile müümist, siis nüüd arvab ta, et mõttekam on lasta uus ehitada, kirjutas Postimees.ee.

«Mul on isegi koht ka juba valmis vaadatud, milleks me Euroopa Liitu saime? mul pole inimväärset elamist,» rääkis ta. «Köögis istudes käib suurte autode möödudes majast nõksakas läbi, kui nädalavahetustel pidi isa näppe liigutama, siis tööpäeviti polnud tal vaja suitsu pealt tuhka raputada, sest see rappus ise maha, kivivooder maja ümber on pragunenud,» põhjendas mees maan shy;teeametist abi otsimist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2008, 08:10
Otsi:

Ava täpsem otsing