Prantsuse riigitelevisioon võib olümpiat boikoteerida

25. märts 2008, 19:36

Avalik-õiguslik France Televisions võib oma
spordiprogrammi juhi teatel Pekingi mängude näitamisest keelduda, kui Hiina
võimud keelavad protestidemonstratsioonide näitamise, vahendas AFP.

"Hetkel pole meil kavas mänge boikoteerida," rääkis täna spordiprogrammi juht, kuid kui Hiina võimud rakendavad tsensuuri ning ROK nõustub sellega, siis "otsustab France Televisions` president kahtlemata olümpiat mitte näidata." Eile peatas Hiina televisioon ülekande olümpiatule süütamiselt Kreekas, jättes välja momendid, kui tseremooniasse üritasid sekkuda inimõiguste kaitsjaist demonstrandid.

France Televisions`il on viis kanalit, neist France 2 on riigis vaadatavuselt teine ühe erakanali järel. Telekompanii saab enamuse oma eelarvest vaatajate telerimaksude arvelt. Reklaamimüük on tal lubatud piiratult: tunnises programmis tohib olla 6 minutit reklaamipausi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2008, 19:35
Otsi:

Ava täpsem otsing