Tanel Raig • 25. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Eesti ärimehed investeerivad lennukitesse

Selles nimekirjas on näiteks Hillar Teder, Endel Siff, Andres Rätsepp ja Andres Sarri ning läinud aastast ka sõpruskond, kuhu kuuluvad Oliver Kruuda, Priit Piilmann ja Margus Kangro.

"Meil on küll kolme peale oma lennuk, aga ühelgi meist pole piloodipabereid," räägib Priit Piilmann väikese, aga mugava reaktiivlennuki Learjet 60 ostmisest. "Ja me ei käi sellega oma lennukirge rahuldamas. Lennuki ostmine on pigem investeering, selgitab Piilmann.

Piilmani, Kruuda ja Kangro soetatud lennuk on 12 aastat vana. Lennuk on antud rendile lennufirmale Avies ning seda kasutavad põhiliselt Vene ärimehed. Lennuki peamisteks stardipunktideks on Moskva, Peterburi ja Sotši.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt