Hewlett Packard aitab Net Groupil kasvada

Mariliis Pinn 26. märts 2008, 13:35

12. märts sõlmisid Net Group OÜ ja Hewlett
Packard koostööleppe, millega Net Group OÜ loodab saada suurimaks IT tegijaks
Eestis.

2000. aastal loodud Net Group OÜ tunnistati eelmisel aastal parimaks IBM ja EMC partneriks Eestis. 12. märtsil NetGroupi ja HP vahel sõlmitud HP Proliant serverite, kettamassiivide ja süsteemihaldusvahendite edasimüügileping tugevdab NG positsiooni veelgi ja nii pürib noor IT firma mööda turul olnud vanadest tegijatest, teatas firma.

Firma juhatuse esimehe Priit Kongo sõnul on asjade selline kulg ootuspärane, kuna märkamatult on toimumas IT äris põlvkondade vahetus, kus „vanakooli“ kuiv IT äri on asendumas dünaamilisema valdkonnakäsitlusega. Kadumas on selgelt eristuv kliendi – täitja suhe, kus IT firmad pakkusid kindlat teenust ja mingist joonest enam edasi ei mindud. Tänast edukust iseloomustab pigem tellija ja täitja meeskondade sulandumine ja koos eesmärkide saavutamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2008, 13:34
Otsi:

Ava täpsem otsing