'Tango Odissea' kirglikeim vaatemäng

Christel Karits 28. märts 2008, 00:00

Buenos Airesest pärit tantsija ja koreograaf Mora Godoy on pälvinud üle maailma kriitikute ja publiku tunnustust. Teda peetakse isegi kõige säravamaks ja ebatavalisemaks täheks Argentina tango ajaloos.

Mora on ühendanud traditsioonilise tango klassikalise balletiga ja loonud nii oma liikumise. Teda eristab dramaatiline sügavus, väljapeetud täpsus, emotsionaalsus ühendatuna peaaegu brutaalse kirglikkusega. Stiil on kohaldatud salsa, mamba ja rumba rütmidega.

Teine sõus osalev solist Junior Servila on samuti tähe staatuses.

Ta on selle žanri üks paremaid artiste. Servila osales Carlos Saura filmis "Tango", esines Lincolni keskuses New Yorgis, oli juhtsolistiks Broadway "Tango Argentinos", säras Julio Iglesiase programmis.

Mora Godoy ja Junior Servila duett pakub kirjeldamatut vaatemängu.

Suur osa on etenduses valgusel. Pidev varjudemäng paneb pea pöörlema ning tekitab tunde, et vaatajad on tantsus osalised.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing