Riigihange ajas Kuressaare linnavolikogu tagajalgadele

30. märts 2008, 12:15

Kuressaare linnavalitsuse läbiviidud hange
ja 62 500 krooni suuruse lepingu sõlmimine ainsa pakkuja OÜ-ga Cosmoskva on
tagajalgadele ajanud linnavolikogu revisjonikomisjoni, kirjutab Oma Saar.

Küsimusi hanke läbiviimise kohta on ka linna riigihangete seaduslikkust hinnanud eksperdil ning linnavolinikel. “Siin on näha, kuidas ühte asja läbi ei tohi viia või on see läbi viidud nii, et töö tegijaks on täpselt see, keda sina tahad,” ütles volikogu opositsioonis olev Arvo Ader Kadi Raadio saates “Keskpäev”.

Samas saates osalenud linnavolikogu esimehe Toomas Takkise sõnul pole aga Kuressaare-taolisele väikesele linnale suhtekorraldusteenust üleüldse vaja.
Üleeilsel linnavolikogu istungil tundis revisjonikomisjoni esimees Lea Kuldsepp huvi e-suhtekorraldusteenuse hanke kohta, mille võitis senise linna suhtekorraldaja Priit Pruuli osalusega firma. Ülejäänud hankele kutsutud, Eesti PR-maastiku gigandid, loobusid. Kuldsepa sõnul on küsimusi hanke läbiviimise kohta ka hiljuti linna eelmise aasta hankeid hinnanud ekspert Toivo Piikil. Linnapea pareeris Lea Kuldsepa küsimused väidetega taolise teenuse eksperimentaalsusest, vajalikkusest ja hinnavõidust võrreldes kohapeal asuva suhtekorraldajaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. April 2008, 10:34
Otsi:

Ava täpsem otsing