Riigikogu läheb Narva

30. märts 2008, 10:19

Esmaspäeval toimub Riigikogu
väljasõiduistungil Narvas ja Illukal, kus külastatakse keelekümblusprogrammi
järgi töötavat lasteaeda Potsataja ning viibitakse eesti keele tunnis.

Seejärel toimub visiit Narva Kreenholmi Gümnaasiumi, kus tutvutakse kooliga ja külastatakse eesti keeles läbiviidavat eesti kirjanduse tundi, toimub kohtumine Narva koolide direktorite, õpilaste ja õpetajatega, et arutada gümnaasiumide üleminekut eestikeelsele õppele ning muidki küsimusi, mis koolidel on tekkinud, teatas Riigikogu pressitalitus.

Pärast seda kohtumist sõidetakse Illukale, kus sealses Illuka Põhikoolis leiab aset vestlusring maakonna koolivõrgu teemal, millest võtavad osa ka kohalike omavalitsuste juhid, koolide direktorid ja omavalitsusliitude esindajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. March 2008, 10:19
Otsi:

Ava täpsem otsing