Eesti kaitseväelane sai Afganistanis haavata

31. märts 2008, 16:42

Täna sai Lõuna-Afganistanis Helmandi
provintsis jalaväekompanii Estcoy-5 operatsiooni käigus lõhkekeha plahvatuses
haavata Eesti kaitseväelane. Sõduri elu ei ole ohus.

Haavata saanud kaitseväelane on sõjaväebaasis Camp Bastion meedikute hoole alla. Kaitsevägi ei avalda haavatu nime ja vigastuste iseloomu, sest isikuandmete kaitse seadus keelab avaldada delikaatseid isikuandmeid, teatas kaitsejõudude peastaap.

Rahuoperatsioonide Keskus on haavata saanud kaitseväelase lähedasi juhtunust teavitanud.

Estcoy-5 jätkab operatsiooni Now Zadi asula ümbruses.

82meheline jalaväekompanii Estcoy-5 alustas teenistust Afganistani lõunaprovintsis Helmandis detsembris ning lõpetab mais. Eesti kaitsevägi osaleb Afganistanis NATO rahvusvaheliste julgeolekutagamisjõudude ISAF koosseisus alates 2003. aastast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2008, 16:41
Otsi:

Ava täpsem otsing