Jaga lugu:

Reedel selguvad parimad reklaamid

Eesti rahvuslikule reklaamikonkursi Kuldmuna võitjad kuulutatakse välja pidulikul juubeligalal kinos Kosmos sel reedel.

Parimate tele-, väli-, trüki- ja raadioreklaamide finalistid valitakse välja teenuste, toiduainete, tehnika ja tööstuse ning varia kategooriates. Lisaks valitakse säravaimad postitatud reklaamid ning kampaaniad.

Ühtlasi antakse välja hulgaliselt eriauhindu, nagu parim copy, parim reklaamimuusika, parim animatsioon, parim stilist, parim näitlejatöö. Samuti nimetatakse parim klient, parim produktsioonifirma ja aasta agentuur.

Teležürii poolt pannakse välja ka grand prix. Paralleelselt Kuldmunaga toimub disainiauhindade konkurss Kandiline Muna kategooriatega graafiline disain, firmastiil, illustratsioon, pakend, www ja multimeedia.

Žürii moodustasid spetsialistid nii Eestist kui ka välismaalt, kes on aktiivselt reklaaminduses tegevad.

Kõikide kategooriate lõikes jõudis finaali 173 võistlustööd. Finalistide tööd on väljas Eesti Reklaamiagentuuride Liidu kodulehel www.eral.vertical.ee.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas