Advokatuur peatas ajutiselt Tarmo Silla kutsetegevuse

01. aprill 2008, 18:54

Eesti Advokatuuri juhatuse esimehe Aivar
Pilve sõnul peatas advokatuuri juhatus täna vandeadvokaat Tarmo Silla
kutsetegevuse, kuid seda esialgu aru andma ilmumiseni.

Advokatuuri juhatus arutas täna Silla kutsetegevuse peatamist, kuna riigiprokuratuur esitas 28. märtsil vandeadvokaat Tarmo Sillale süüdistuse pistise vahendamises.

"Kaalusime-vaagisime kõiki asjaolusid ja arvestades, et Tarmo Sild asub praegu väljaspool Eestit ega leidnud võimalust advokatuuri juhatuse istungile ilmuda, peatasime tema kutsetegevuse ajutiselt," rääkis Pilv.

Advokatuuri juhatus võib oma otsusega advokaadi kutsetegevuse peatada, kui advokaat on kriminaalasjas kahtlustatav, süüdistatav või kohtualune. Advokatuuri juhatus on ka varem arutanud vandeadvokaat Tarmo Silla kutsetegevuse jätkamise küsimust, kuid ei pidanud enne ametliku süüdistuse esitamist seisukohavõttu võimalikuks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2008, 19:00
Otsi:

Ava täpsem otsing