Reformierakond asus labidatega Tallinna tänavatel auke parandama

Hille Tressum 01. aprill 2008, 16:33

Täna võtsid 500 reformierakondlast ja
vabatahtlikku labidad kätte ja ämbrid näppu ning asusid parandama Tallinna
tänavatel asuvaid aukusid, mille linnavalitsus on hooleta jätnud.

Erakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul tekkis mõte siis, kui ta tuttav oma sõiduki taas kord teeaugus puruks sõitis. „Linna võimetus tänavaid korras hoida on ahastusttekitav. Otsustasime kodanikualgatuse korras ise probleemi käsile võtta, sest enne Keskerakonna opositsiooni surumist ehk 2009. aasta valimisi ei juhtu vist midagi,” sõnas Michal.

Peasekretäri andmeil lapib ühe ämbriga ühe ruutmeetri jagu 15 sentimeetri sügavust tänavaauku.

Seda sama kergesti paigaldatavat ja autodele sõbralikku augutäidet on laialt kasutatud Skandinaavias, tavaliselt siiski kohaliku omavalitsuse enda initsiatiivil. Aukude lappimise vahel parandavad osavamad soovijatel sama seguga ka hambaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2008, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing