Tavainimene koondada!

Anne Oja 02. aprill 2008, 00:00

Poliitikute propageeritavas innovaatilises Eestis tavainimesele kohta pole. Kui, siis vaid vetsukoristajana, siibrite vahetajana või vabaduse valvurina (loe - vangivalvurina). Tavainimese all mõtlen valdavalt keskharidusega täies tööjõus mehi ja naisi, kellele peen teabe- ja loomemajandus kas ettevalmistuse või isikuomaduste puudulikkuse tõttu vastunäidustatuks kujuneb. Kuna tööinimene mõjub arvukate paberimäärijate ning mullipuhujate kõrval kui elav pronkssõdur, tuleks valitsusel Eesti helge tuleviku nimel tavainimesed ühiskonnast kõrvaldada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing