Hiiu pansionaat sõelub investoreid

Kaisa Tahlfeld 03. aprill 2008, 00:00

"Hiiu pansionaadi hoonele on väljastatud uus ehitusluba, hoone on ümber projekteeritud hooldekoduks, ümberehitus on valmis, kuid siseviimistlus on pooleli," kommenteeris pansionaadi praegust seisu üks omanik Tiit Laja.

Ometi pole pansionaat Laja sõnul praegu rahahädas. "Pigem oleme ajahädas. Välisinvestoritega läbirääkimised on väga aeganõudvad," märkis Laja ning lisas, et äriplaanis oli algusest peale arvestatud investori kaasamisega.

"Investorid on olemas, küsimus on vaid hinnas ja tingimustes. Halvimal juhul kaotame aega ja aeg on raha. Ühe koha omahind kallineb iga päevaga," võttis Laja teema kokku.

Laja sõnul ollakse linna soovi korral nõus hoonet ümber kohandama vastavalt linna vajadustele. Praegu on Laja sõnul eellepingud ette valmistatud 55 soovijale, kuid kui linn soovib, siis saavad nad muu teenuspinna arvel juurde teha veel 27 kohta.

Pansionaadis kohtade soetamisest on huvitatud ka Tallinna linn. "Meil ei ole plaanis pansionaati rahaliselt toetada. Võimalik aga, et ostame kohti eakatele inimestele," ütles linnavalitsuse nõunik Liina Oja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing