Erik Prozes • 2. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Päris Paris Hilton Tallinnas

Ka Eesti meelelahutusajakirjandus asus Hiltoni jälgi ajama. Kanal2 uudistesaate "Reporter" toimetus kutsub vaatajaid oma koduleheküljel üles saatma fotosid ja videoid Paris Hiltoni Tallinna-külastusest, lubades eksklusiivse kasutusõiguse eest honorari. Hiljem lisandub üleskutsele vabandus: "Me ei innusta kedagi paparatsondusele, vaid diskreetsele filmimisele!"

Ka Postimehe online-toode Elu24 teatab, et "parimat Paris Hiltonit tabanud kaamerasilma omanikku ootab vahva auhind".

Brittide online-kanalis Telegraph ilmus põhjalik artikkel paparatsondusest, kus autor leiab, et kõmupiltnike suhtumine pildistatavaisse muutub üha halastamatumaks ja pealetungivamaks. Lugedes uudist, kuidas Paris Hilton mõne päeva eest Prahas kõmufotograafide eest pagedes end vigastas, näib Kanal2 jutt diskreetsest Parise-jahist veel eriti hädisena.

Mitmete meediahuviliste arvates on vaid aja küsimus, millal ka Eesti turule jõuavad vabakutselised paparatsod, kes hakkavad öösiti Tanel Padari akna all passima ja poes Liis Lassi jälitama. Paparatsonduse õitsengut väikese turu ja tihedalt põimunud suhetega Eestis on siiski julge ennustada. Kuid mine tea…

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt