Ots Co'st sai suurkontserniga liitumise tõttu Eversheds Ots Co

Agnes Ojala 03. aprill 2008, 14:49

Äriõigusele
spetsialiseerunud advokaadibürood Ots Co sai koos oma Läti ja Leedu
partnerbüroodega rahvusvahelise advokaadibüroo Eversheds täisliikmeteks,
mistõttu büroo võttis uueks ärinimeks OÜ Advokaadibüroo Eversheds Ots Co,
teatas juhtivpartner, vandeadvokaat Maivi Ots.

Maivi Otsa sõnul on Evershedsi täisliikmeks saamine loomulik jätk eelmise aasta mais Ots Co, Läti advokaadibüroo Baltmane Bitans ning Leedu advokaadibüroo Saladžius Partners rahvusvahelise advokaadibürooga sõlmitud koostöölepingule. Kolm Balti riikide advokaadibürood on pikaajalise koostöö raames juba 10 aastat teenindanud koos kliente üle kogu Balti piirkonna. Eversheds on varem koostöös nende advokaadibüroodega viinud ellu rea projekte Balti regioonist huvitatud klientide jaoks.

Ühtse Balti võrgustiku moodustavad kolm bürood – Eversheds Ots Co Eestis, Baltmane Bitans (uue nimega Eversheds Bitans) Lätis ja Saladžius Partners (uue nimega Eversheds Saladžius) Leedus – on tuntud advokaadibüroodena, millel on spetsiifilised kogemused eri valdkondades, sealhulgas ühinemised ja ülevõtmised, ettevõtete ümberkorraldused, konkurentsiõigus, tööõigus, kinnisvara, kliendi esindamine kohtus ning intellektuaalne omand. Büroodel on kogemused erinevates majandusharudes ja valdkondades, sealhulgas finantsteenused, energeetika, ehitus- ja kinnisvarasektor.

Eversheds LLPs ja temaga liitunud büroodes üle kogu maailma töötab üle 2500 õigusspetsialisti, kes teenindavad avaliku ja erasektori ettevõtteid ja finantsringkondi. Juurdepääs nendele teenustele toimub läbi rahvusvahelise büroode võrgustiku. Eversheds ühendab kohaliku turu oskusteabe ja juurdepääsu ühe maailma suurima õigusbüroo eriteadmistele, ressurssidele ja rahvusvahelistele võimalustele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2008, 14:51
Otsi:

Ava täpsem otsing