Teisaldatav päikeseenergiakast

03. aprill 2008, 12:18

Kas tahaksid oma kodu elektritarbimist
keskkonnasõbralikumaks muuta? Sama rahaga, mis kulub katuse katmiseks
päikesepaneelidega, saab osta päris enda teisaldatava taastuvenergia
generaatori.

Reluminati LLC pakub hiiglaslikku kastikujuliselt kokkuvolditavat päikesegeneraatorit nimega Powercube 600, mille saab kolides endaga kaasa võtta. See 600-vatine päikesegeneraator on täiesti iseseisev sisselülitatav jõujaam, mis ei tee mingit müra. Ainuke negatiivne külg on kasti suur mass – see kaalub umbes tonni, kirjutas Inhabitat.

Powercube’il on kuus 200-ampertunnist akut. Kast on lihtsasti seadistatav ning sama hõlpsasti ka kokkupakitav. Teistest elektrigeneraatoritest eristab teda hääletus ning kasvuhoonegaaside emissiooni puudumine.

Generaatori hind on üsna soolane – umbes 250 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2008, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing