Laugus: miski pesa kuskil soojal rannikul võiks olla

04. aprill 2008, 13:53

Uus Maa kinnisvarabüroo tegevjuht Jaanus
Laugus soetaks pensionipõlveks endale kuhugi soojale rannikule mõnusa pesa.

Aripaev.ee tänane päevaküsimus on järgmine: "Kuidas kavatsed veeta pensionipõlve?"

„Elu nautides nii Eestis kui ka välismaal ilmselt. Eks see paljuski kulgeb ümber maailma ringi vaadates. Mingi pesa kuskil soojal rannikul võiks olla. Praegu pole veel suutnud leida kohta, mis hingele ütleks, et see on see, aga eks sinna pensionini on veel aega ka,“ vastas küsimusele Laugus.

„Kindlasti on ka Eestis see koht olemas, eks kodumaa on ikka kallis. Ma arvan, et ma naudin oma pere keskel olemist ja mõnda oma hobidest, millised need selleks hetkeks siis on. Võib-olla maalin pilte või kirjutan raamatuid,“ lausus Laugus.

Kas olete ka mõne pensionisambaga liitunud? „ Jah mul on küll pensionisammas, kuid pigem arvan, et olen pensioni puhul nii nõudlik, et selle pensionisamba pean endale ise praegu leidma, et saaksin siis nautida kõike seda, mida tahan,“ märkis Laugus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2008, 14:32
Otsi:

Ava täpsem otsing