Selveri juht: naised elavad kauem kui pension

04. aprill 2008, 12:06

A-Selveri uue juhi Iivi Saare sõnul plaanib
tema pensionipõlves puhata Eestis ning peale seda lastelastega koos aega veeta,
sest naised elavad pensionist ju kauem.

Aripaev.ee tänane päevaküsimus on järgmine: "Kuidas kavatsed veeta pensionipõlve?"

„Hea küsimus. Ma arvan, et pensionil olles jääb piisavalt aega, et lihtsalt puhata ja nautida mittetöötegemist ja ilmselt ka lastelastega koosolemist. Tööperiood on olnud selleks ajaks piisavalt pikk ja tihe. Ning kuna naised elavad ju penisonist kauem, siis oleks tore puhata, muidu on töötegemine ainult,“ vastas küsimusele Iivi Saar.

„Kui võimalik, siis tahaks ka ringi rännata seal, kus pole käinud veel. Ma arvan, et pensionipõlve veedan Eestis. Olen inimene, kes on siin sündinud ja ilmselt jääb ka siia. Tore on käia ära, kuid tore on ka tagasi tulla,“ vastas Saar.

Kas olete pensionipõlve ka rahaliselt kindlustanud? „Eks need sambad on tehtud, niipalju kui nad võiksid kindlustada, muud ei midagi,“ märkis Saar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2008, 14:32
Otsi:

Ava täpsem otsing