Ärinaised väldivad kevadisi allahindlusi

07. aprill 2008, 12:28

Reisibüroo Wris AS juhatuse liige Aili Kägu
ütles, et temal kindlasti pole plaanis kevadisi allahindlusi külastada, sama
väitis ka ürituste korraldamisega tegeleva Urbancorp OÜ juhatuse liige Helen
Mahmastol.

„Ei kindlasti mitte,“ ütles Aili Kägu ning lisas, et ei ole ka varem allahindlustel käinud. „Hoian eemale, ei meeldi seal trügida.“

Ärinaine Helen Mahmastol kinnitab samuti, et väldib suuri allahindlusi, kuna eelistab käia poes siis, kui seal on vähem rahvast ja rahulikum. „Ei meeldi see tunglemine, mis toimub,“ lisas Mahmastol, kes enda sõnul on ühel korral juhtunud sunniviisiliselt allahindlusele, kuna lapse pärast oli vaja külastada toidupoodi. „Üldiselt hoidun suurtest mölludest,“ kirjeldas Mahmastol oma praegust suhtumist allahindlustesse.

Eelmisel aastal oktoobris toimunud Kaubamaja Osturalli tõi läbi aegade suurima läbimüügi ja külastajate arvu: Tallinna ja Tartu Kaubamajas oli 5 päeva jooksul kokku 400 000 külastust ja kaupa müüdi kokku 52 miljoni krooni eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. April 2008, 13:01
Otsi:

Ava täpsem otsing