Deutsche Banki aktsionärid tahavad investeerimispanganduse üksuse müüki

07. aprill 2008, 15:24

Kaks Deutsche Banki aktsionäri kutsusid
panka üles müüma panga investeerimispanganduse üksust vähendamaks riski ja
maksimeerimaks Saksamaa suurima panga väärtust, vahendab Bloomberg.

Professorid Ekkehard Wenger ja Leonhard Knoll ütlesid, et pank peaks valmistuma üksuse müügiks järgneva kahe aasta jooksul. Mehed tegid ajalugu sellega, et olid omal ajal vastu DaimlerChrysleri tekkele.

„Pangad, kes on suutnud säilitada selliste üksuste selgust ning hoidnud riskid kontrolli all, on loonud aktsionäridele olulist väärtust,“ teatasid professorid. „Deutsche Bank raiskab raha investeerimispankurite mitme miljoni eurostele töötasudele.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. April 2008, 15:21
Otsi:

Ava täpsem otsing