ÄP fototoimetus • 8. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Sidemed vennasvabariikide vahel püsivad

Eile külastas Eesti ekspresident Arnold Rüütel Kasahstani, et meelitada aasta eest õhku haihtunud Vene transiidi asemele Eestisse Kasahstani transiiti. Loomu poolest ju üllas ja noobel ettevõtmine - majanduskasvu aeglustumise ajal on iga taoline üritus teretulnud. "Meie arvates on Kasahstan huvitatud oma nafta, teravilja, metalli ja teiste kaupade transportimisest läbi Eesti," kinnitas Rüütel. Kas Kasahstan ka enda arvates Eesti sadamatest huvitub, on siiski seni veel teadmata. Kasahhi-Eesti transiiti võib paraku pärssida suurriikide vahele jääv Venemaa.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt