Sidemed vennasvabariikide vahel püsivad

ÄP 09. aprill 2008, 00:00

Eile külastas Eesti ekspresident Arnold Rüütel Kasahstani, et meelitada aasta eest õhku haihtunud Vene transiidi asemele Eestisse Kasahstani transiiti. Loomu poolest ju üllas ja noobel ettevõtmine - majanduskasvu aeglustumise ajal on iga taoline üritus teretulnud. "Meie arvates on Kasahstan huvitatud oma nafta, teravilja, metalli ja teiste kaupade transportimisest läbi Eesti," kinnitas Rüütel. Kas Kasahstan ka enda arvates Eesti sadamatest huvitub, on siiski seni veel teadmata. Kasahhi-Eesti transiiti võib paraku pärssida suurriikide vahele jääv Venemaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing