Projektijuhtide kool ootab noori osalema

ÄP 11. aprill 2008, 00:00

Euro-26 ja Eurodesk ootavad noori osalema Noorte projektijuhtide koolis, mis toimub

26. ja 27. aprillil Tallinnas. Kursuse esimesel päeval antakse osalejatele ülevaade projektide kavandamisest ja ülesehitusest, meeskonna kokkupanemisest, rahastusallikate ja fondide tööst ning paljust muust. Teisel päeval on võimalik kõike õpitut praktiliste ülesannete lahendamise käigus rakendada. Koolitusel osalemise maksumus on 1395 krooni. Registreerida on huvilistel võimalik ennast kuni 20. aprillini.

Lisainfo www.taninfo.ee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing