Sõnakunst versus džäss

Mari Hiiemäe 11. aprill 2008, 00:00

Saksofonist Siim Aimla ja kirjamees Jürgen Rooste tulevad välja ühisprojektiga, mis liidab spontaanse sõnakunsti free jazz'iga.

Kaootilise olemusega kontsert on eksperimentaalne ja koosneb pea täies mahus kohapeal improviseeritud häälitsustest ja helidest. Lisaks Roostele, kes loeb luulet, annavad ühistöösse häälelise panuse ka Siim Aimla Grupi kõik muusikud. Kontserdi käiku suunavad suuresti hetkeimpulssidest saadud emotsioonid. Siim Aimla sõnul nõuab sellise ettearvamatu projekti tulemuslik esitamine esinejatelt väga head kontsentreerumist ning koostööd.

"Mida rohkem on lugu valmis, seda rohkem on lava peal vabadust sellest välja minna ning seda kindlamini mängijad ennast tunda saavad," arvab Aimla. Kontsert toimub Teater NO99 Jazziklubis 16. aprillil kell 22.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing